Verdoofd vliegen

Vliegen is geweldig. Stap vandaag in een vliegtuig en morgen lig je op een strand aan de andere kant van de wereld.Echter brengt het wel een aantal irritaties met zich mee.

Gepubliceerd op 1 april 2017, 12:11
Grap uit: 2017
1 april grap van: Cheaptickets

Irritaties van medepassagiers, een lange zit, weinig ruimte, vliegangst en de onvermijdelijke jetlag kunnen een lange vliegreis tot een ware nachtmerrie maken.

De oplossing voor vliegproblemen

Dit gaat veranderen! CheapTickets introduceert 'verdoofd vliegen'. Dankzij een nieuw ontwikkelde vorm van anesthesie biedt CheapTickets in samenwerking met Aeromexico de mogelijkheid aan om je vlucht verdoofd door te brengen. Alle onboard irritaties gaan aan je voorbij terwijl jij je in dromenland bevindt. Fris, fruitig en uitgeslapen stap je het vliegtuig uit om met een vliegende start aan je vakantie te beginnen.

Het doel van de 'Verdoofd vliegen' is om vliegen een periode van rust te maken, zodat de passagier maximaal kan genieten en profiteren van de tijd op de bestemming. Het 'Verdoofd vliegen' bevindt zich momenteel nog in een testfase. Uit de test moet blijken dat dit inderdaad zo ervaren wordt en de passagier nergens hinder van ondervindt. Wanneer de test een succes blijkt, is het doel om het als extra optie aan te bieden op alle intercontinentale vluchten.

CheapTickets zoekt enthousiaste vliegers die als eerste gebruik willen maken van deze revolutie in vliegen. De eerste proeven zullen in juni plaats vinden op de route Amsterdam - Mexico City. Je kunt je via onderstaand formulier nog inschrijven voor een van de testvluchten. In ruil voor deelname aan enkele medische onderzoeken voor en na de vlucht, vlieg je gratis naar Mexico.

Verdoofd vliegen

Source


Meer 1 April grappen

Kaasvuller

Gepubliceerd op 5 april 2017, 11:14

Grap uit: 2017

Nieuw! Vul je gatenkaas eenvoudig op met Kaasvuller. Een gat in de markt, niet meer in je kaas!

HEMA rookworst taart

Gepubliceerd op 1 april 2017, 10:58

Grap uit: 2017

HEMA is bekend van de rookworst. Daarom introduceert HEMA nu ook rookworstenvlaai en taart. Lekker...?

Febo muur in het vliegtuig

Gepubliceerd op 1 april 2017, 14:26

Grap uit: 2017

Corendon Dutch Airlines start deze zomer met de verkoop van Febo snacks aan boord van haar vliegtuigen in samenwerking met Febo.