Paul de Leeuw neemt grappenmakers te grazen

Elk jaar worden dierentuinen op 1 april platgebeld door grappenmakers die op zoek zijn naar meneer De Leeuw. Burgers' Zoo in Arnhem steekt daar een stokje voor door de enige echte meneer De Leeuw aan de telefoon te krijgen, namelijk Paul de Leeuw!

Gepubliceerd op 1 april 2016, 14:37
Grap uit: 2016

De presentator heeft een boodschap ingesproken voor iedereen die naar de dierentuin belt. "Hallo, met meneer De Leeuw. Mij had je niet verwacht hè. Wij hadden jou wel verwacht, want we worden vandaag meer dan honderd keer gebeld door mensen die op zoek zijn naar meneer De Leeuw", begint het gesprek.

Vervolgens zegt Paul dat het vandaag 1 april is. "En je belt met het dierenpark. Je wordt dus in de maling genomen door je collega's." Sommige mensen halen namelijk een grap uit met hun collega door te zeggen dat ze meneer De Leeuw moeten terugbellen.

Er lang duurt het bericht niet. "De mazzel. Dat was meneer De Leeuw, doei!", eindigt de presentator het grappige gesprek.

Source


Meer 1 April grappen

Febo muur in het vliegtuig

Gepubliceerd op 1 april 2017, 14:26

Grap uit: 2017

Corendon Dutch Airlines start deze zomer met de verkoop van Febo snacks aan boord van haar vliegtuigen in samenwerking met Febo.

Tompouce deodorant spray

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:41

Grap uit: 2016

De Hema introduceert een deodorant met tompouce geur. Zo ruik je altijd naar je favoriete gebakje.

Skelet van een reuzenspitsmuis gevonden

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:57

Grap uit: 2016

Het Museon in Den Haag heeft een 200 miljoen jaar oud skelet van een reuzenspitsmuis opgenomen in de collectie.