Paul de Leeuw neemt grappenmakers te grazen

Elk jaar worden dierentuinen op 1 april platgebeld door grappenmakers die op zoek zijn naar meneer De Leeuw. Burgers' Zoo in Arnhem steekt daar een stokje voor door de enige echte meneer De Leeuw aan de telefoon te krijgen, namelijk Paul de Leeuw!

Gepubliceerd op 1 april 2016, 14:37
Grap uit: 2016

De presentator heeft een boodschap ingesproken voor iedereen die naar de dierentuin belt. "Hallo, met meneer De Leeuw. Mij had je niet verwacht hè. Wij hadden jou wel verwacht, want we worden vandaag meer dan honderd keer gebeld door mensen die op zoek zijn naar meneer De Leeuw", begint het gesprek.

Vervolgens zegt Paul dat het vandaag 1 april is. "En je belt met het dierenpark. Je wordt dus in de maling genomen door je collega's." Sommige mensen halen namelijk een grap uit met hun collega door te zeggen dat ze meneer De Leeuw moeten terugbellen.

Er lang duurt het bericht niet. "De mazzel. Dat was meneer De Leeuw, doei!", eindigt de presentator het grappige gesprek.

Source


Meer 1 April grappen

Orka gespot op zandmotor

Gepubliceerd op 1 april 2016, 14:15

Grap uit: 2016

Op 1 april om 7:00 uur spotte een voorbijgaande strandjutter een orka in één van de watervlaktes op de zandmotor.

Lexus LC: Baan Wisselaar

Gepubliceerd op 1 april 2017, 15:08

Grap uit: 2017

Dit is handig! De Lexus LC zorgt ervoor dat je voorganger automatisch van baan wisselt. Geniaal!!!

Big Ben Skyscraper Tent

Gepubliceerd op 18 april 2016, 12:56

Grap uit: 2016

Ditverzinjeniet.nl kwam op 1-april met een aantal merkwaardige artikelen in de webshop. Je kon op deze dag onder meer een 12 meter hoge opblaasbare Big Ben tent bestellen, maar of deze ook echt geleverd zal worden..