Ola Raketjes niet meer te koop

Een vroege gelikte grap van Ola heeft de schrik er goed ingebracht bij de Nederlanders. Helaas viel Ola al voor 1 april door de mand.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 11:40
Grap uit: 2016

Ola wil de verkoop en productie van de Raket stoppen, omdat ze wereldwijd niet langer 450 soorten ijsjes willen verkopen, maar nog maar 90. Lokale favorieten, zoals de in Nederland populaire Raket, zouden daarom niet meer in de winkel te koop zijn vanaf mei. De 'Europese knallers' worden dan bij ons geïntroduceerd.

Te vroeg uitgelekt

Al snel werd duidelijk dat het om een 1 aprilgrap ging, al wilde de marketingdirecteur dat gisterenmiddag nog niet toegeven. Wellicht geschrokken van de publiciteit, stuurt het PR bureau van Unilever, Blyde, daarom een nieuw persbericht met het verrassende nieuws: "Ola smelt door reacties." Het bedrijf gaat met zijn kikkerbillen bloot' en geeft ruiterlijk toe dat de 'gelikte' 1 aprilgrap 'iets te snel' uitlekte.

Ola herstelt 

Ondanks dat het ijsmerk door de mand is gevallen, weten ze er nog een positieve twist aan te geven door verschillende foto's:

Gelikte grap van Ola

Source


Meer 1 April grappen

Skelet van een reuzenspitsmuis gevonden

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:57

Grap uit: 2016

Het Museon in Den Haag heeft een 200 miljoen jaar oud skelet van een reuzenspitsmuis opgenomen in de collectie.

Zelfrijdende taxi's

Gepubliceerd op 1 april 2016, 13:24

Grap uit: 2016

De overheid heeft de komende jaren een grote opgave als het gaat om duurzaamheid en CO2-reductie. Ook gemeente Leidschendam-Voorburg zet zich hiervoor in.

Paul de Leeuw neemt grappenmakers te grazen

Gepubliceerd op 6 april 2016, 14:47

Grap uit: 2016

Elk jaar worden dierentuinen op 1 april platgebeld door grappenmakers die op zoek zijn naar meneer De Leeuw. Burgers' Zoo in Arnhem steekt daar een stokje voor door de enige echte meneer De Leeuw aan de telefoon te krijgen, namelijk Paul de Leeuw!