Ola Raketjes niet meer te koop

Een vroege gelikte grap van Ola heeft de schrik er goed ingebracht bij de Nederlanders. Helaas viel Ola al voor 1 april door de mand.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 11:40
Grap uit: 2016

Ola wil de verkoop en productie van de Raket stoppen, omdat ze wereldwijd niet langer 450 soorten ijsjes willen verkopen, maar nog maar 90. Lokale favorieten, zoals de in Nederland populaire Raket, zouden daarom niet meer in de winkel te koop zijn vanaf mei. De 'Europese knallers' worden dan bij ons geïntroduceerd.

Te vroeg uitgelekt

Al snel werd duidelijk dat het om een 1 aprilgrap ging, al wilde de marketingdirecteur dat gisterenmiddag nog niet toegeven. Wellicht geschrokken van de publiciteit, stuurt het PR bureau van Unilever, Blyde, daarom een nieuw persbericht met het verrassende nieuws: "Ola smelt door reacties." Het bedrijf gaat met zijn kikkerbillen bloot' en geeft ruiterlijk toe dat de 'gelikte' 1 aprilgrap 'iets te snel' uitlekte.

Ola herstelt 

Ondanks dat het ijsmerk door de mand is gevallen, weten ze er nog een positieve twist aan te geven door verschillende foto's:

Gelikte grap van Ola

Source


Meer 1 April grappen

McLaren met veren

Gepubliceerd op 1 april 2017, 16:24

Grap uit: 2017

Een McLaren is van zichelf niet al te zwaar. Met diverse carbon-goodies kun je het gewicht nog iets naar beneden krijgen

Gijzelingsgrap ging fout

Gepubliceerd op 1 april 2016, 17:18

Grap uit: 2016

Niet alle 1 aprilgrappen lopen goed af. Hoe goed, groots of origineel ze ook zijn. Deze man let voortaan wel op met zijn grappen.

Zelfrijdende taxi's

Gepubliceerd op 1 april 2016, 13:24

Grap uit: 2016

De overheid heeft de komende jaren een grote opgave als het gaat om duurzaamheid en CO2-reductie. Ook gemeente Leidschendam-Voorburg zet zich hiervoor in.