Nieuwe service Belvilla: huur een huisdier

Vakantiehuizenexpert Belvilla komt met een nieuwe service. Vanaf 1 mei is het mogelijk om een huisdier te huren bij het boeken van een vakantiehuis in Nederland of Belgiƫ.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 13:12
Grap uit: 2016
1 april grap van: Belvilla

Het recente onderzoek onder 1026 gasten toont aan dat respondenten zonder huisdier(en) opvallend vaak (37%) melden dat het hen wel leuk lijkt om op vakantie een huisdier te kunnen verzorgen. Dit zijn voornamelijk gezinnen met twee of drie kinderen. Uit boekingsgegevens blijkt dat ruim één op de zes Nederlandse en Belgische vakantiegangers in 2015 hun huisdier meeneemt naar hun vakantiehuis.

Waar komen de huisdieren vandaan? 

Voor het aanbieden van deze extra dienst gaat Belvilla een samenwerking aan met diverse dierenasiels. Vooralsnog zijn dat opvangcentra in bepaalde regio’s waar Belvilla vakantiehuizen aanbiedt. Gasten kunnen vanaf 1 mei op de website zien bij welke huizen het huren van een huisdier mogelijk is. Dit zal in eerste instantie alleen bij vakantiehuizen in Nederland en België mogelijk zijn.

Source


Meer 1 April grappen

Zelfrijdende taxi's

Gepubliceerd op 1 april 2016, 13:24

Grap uit: 2016

De overheid heeft de komende jaren een grote opgave als het gaat om duurzaamheid en CO2-reductie. Ook gemeente Leidschendam-Voorburg zet zich hiervoor in.

Verdoofd vliegen

Gepubliceerd op 1 april 2017, 12:17

Grap uit: 2017

Vliegen is geweldig. Stap vandaag in een vliegtuig en morgen lig je op een strand aan de andere kant van de wereld.Echter brengt het wel een aantal irritaties met zich mee.

Zwitsal geurverf

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:41

Grap uit: 2017

Kan je geen genoeg krijgen van de Zwitsal geur? GAMMA introduceert de Zwitsal geurverf! Perfect voor in de babykamer.