Nieuwe service Belvilla: huur een huisdier

Vakantiehuizenexpert Belvilla komt met een nieuwe service. Vanaf 1 mei is het mogelijk om een huisdier te huren bij het boeken van een vakantiehuis in Nederland of Belgiƫ.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 13:12
Grap uit: 2016
1 april grap van: Belvilla

Het recente onderzoek onder 1026 gasten toont aan dat respondenten zonder huisdier(en) opvallend vaak (37%) melden dat het hen wel leuk lijkt om op vakantie een huisdier te kunnen verzorgen. Dit zijn voornamelijk gezinnen met twee of drie kinderen. Uit boekingsgegevens blijkt dat ruim één op de zes Nederlandse en Belgische vakantiegangers in 2015 hun huisdier meeneemt naar hun vakantiehuis.

Waar komen de huisdieren vandaan? 

Voor het aanbieden van deze extra dienst gaat Belvilla een samenwerking aan met diverse dierenasiels. Vooralsnog zijn dat opvangcentra in bepaalde regio’s waar Belvilla vakantiehuizen aanbiedt. Gasten kunnen vanaf 1 mei op de website zien bij welke huizen het huren van een huisdier mogelijk is. Dit zal in eerste instantie alleen bij vakantiehuizen in Nederland en België mogelijk zijn.

Source


Meer 1 April grappen

Gijzelingsgrap ging fout

Gepubliceerd op 1 april 2016, 17:18

Grap uit: 2016

Niet alle 1 aprilgrappen lopen goed af. Hoe goed, groots of origineel ze ook zijn. Deze man let voortaan wel op met zijn grappen.

Bosch komt met stofzuigerkostuums

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:00

Grap uit: 2016

Bosch en Hoooked introduceren een flamingo, olifant en giraf-onesie voor de stofzuiger. De stofzuigerkostuums zijn gemaakt van Ribbon XL van Hoooked, een restmateriaal van textiel.

Paul de Leeuw neemt grappenmakers te grazen

Gepubliceerd op 6 april 2016, 14:47

Grap uit: 2016

Elk jaar worden dierentuinen op 1 april platgebeld door grappenmakers die op zoek zijn naar meneer De Leeuw. Burgers' Zoo in Arnhem steekt daar een stokje voor door de enige echte meneer De Leeuw aan de telefoon te krijgen, namelijk Paul de Leeuw!