HEMA rookworst taart

HEMA is bekend van de rookworst. Daarom introduceert HEMA nu ook rookworstenvlaai en taart. Lekker...?

Gepubliceerd op 1 april 2017, 10:54
Grap uit: 2017
1 april grap van: HEMA

Bij HEMA ontwikkelen en produceren ze al het gebak zelf. In de eigen bakkerij. En regelmatig komen daar nieuwe taarten, vlaaien en andere lekkernijen bij. Zodat je voor iedere gelegenheid iets lekkers hebt. Of gewoon zomaar. Voordat een nieuwe taart of vlaai in het assortiment wordt opgenomen, testen en proeven ze eerst uitgebreid zelf en verbeteren ze de receptuur waar nodig, zodat ze gegarandeerd in de smaak vallen bij onze klanten.

Begin april 2017 lanceren ze wel een heel bijzonder nieuwe vlaai: de rookworstvlaai. Een heerlijke hartige vlaai, gevuld met stukjes rookworst, op een dun laagje originele HEMA hotdogsaus. De vlaai is afgewerkt met heerlijk krokante sesamzaadjes.

In onderstaande video laat bakker Paul je zien hoe deze overheerlijke vlaai wordt bereid.

Source


Meer 1 April grappen

Verdoofd vliegen

Gepubliceerd op 1 april 2017, 12:17

Grap uit: 2017

Vliegen is geweldig. Stap vandaag in een vliegtuig en morgen lig je op een strand aan de andere kant van de wereld.Echter brengt het wel een aantal irritaties met zich mee.

McLaren met veren

Gepubliceerd op 1 april 2017, 16:24

Grap uit: 2017

Een McLaren is van zichelf niet al te zwaar. Met diverse carbon-goodies kun je het gewicht nog iets naar beneden krijgen

Internet zeehond

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:02

Grap uit: 2016

Vodafone UK komt met een opmerkelijk bericht over een zeehond met een internetverbinding. Dit moest uit opdracht van de Engelse overheid.