HEMA rookworst taart

HEMA is bekend van de rookworst. Daarom introduceert HEMA nu ook rookworstenvlaai en taart. Lekker...?

Gepubliceerd op 1 april 2017, 10:54
Grap uit: 2017
1 april grap van: HEMA

Bij HEMA ontwikkelen en produceren ze al het gebak zelf. In de eigen bakkerij. En regelmatig komen daar nieuwe taarten, vlaaien en andere lekkernijen bij. Zodat je voor iedere gelegenheid iets lekkers hebt. Of gewoon zomaar. Voordat een nieuwe taart of vlaai in het assortiment wordt opgenomen, testen en proeven ze eerst uitgebreid zelf en verbeteren ze de receptuur waar nodig, zodat ze gegarandeerd in de smaak vallen bij onze klanten.

Begin april 2017 lanceren ze wel een heel bijzonder nieuwe vlaai: de rookworstvlaai. Een heerlijke hartige vlaai, gevuld met stukjes rookworst, op een dun laagje originele HEMA hotdogsaus. De vlaai is afgewerkt met heerlijk krokante sesamzaadjes.

In onderstaande video laat bakker Paul je zien hoe deze overheerlijke vlaai wordt bereid.

Source


Meer 1 April grappen

Bosch komt met stofzuigerkostuums

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:00

Grap uit: 2016

Bosch en Hoooked introduceren een flamingo, olifant en giraf-onesie voor de stofzuiger. De stofzuigerkostuums zijn gemaakt van Ribbon XL van Hoooked, een restmateriaal van textiel.

Burgerking tandpasta

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:09

Grap uit: 2017

De Burgerking komt met een speciale tandpasta met Whopper smaak. Met de speciale Whopper reinigingstechniek worden je tanden stralend wit!

Google Wind

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:23

Grap uit: 2017

Google komt één van de beste 1 april grappen. De molens in Nederland kunnen in verschillende richtingen gedraaid worden en blazen gewoon de regen weg.