Gijzelingsgrap ging fout

Niet alle 1 aprilgrappen lopen goed af. Hoe goed, groots of origineel ze ook zijn. Deze man let voortaan wel op met zijn grappen.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 17:17
Grap uit: 2016

Een hoteluitbater uit het Belgische Gosselies (Charleroi) is op 1 april gearresteerd vanwege een 1 aprilgrap. De man had een vriend namelijk wijsgemaakt dat hij gegijzeld werd, zo meldt de lokale politie van Charleroi. De hoteluitbater belde zijn vriend 's nachts rond 1.45 uur op, om mee te delen dat twee gewapende mannen hem gegijzeld hielden. Maar de grap werkte net iets te goed: de vriend ging helemaal mee in het verhaal en belde meteen naar de politie. De lokale politie van Charleroi begaf zich daarop in groten getale naar het hotel, maar kon alleen maar vaststellen dat er helemaal geen gijzeling plaatsvond. 

Het lachen is de jolige hoteluitbater snel vergaan: hij werd opgepakt en meegenomen naar het politiekantoor. Hij werd uiteindelijk wel vrijgelaten.

Source


Meer 1 April grappen

Bosch komt met stofzuigerkostuums

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:00

Grap uit: 2016

Bosch en Hoooked introduceren een flamingo, olifant en giraf-onesie voor de stofzuiger. De stofzuigerkostuums zijn gemaakt van Ribbon XL van Hoooked, een restmateriaal van textiel.

Vaginaal bier

Gepubliceerd op 1 april 2016, 11:34

Grap uit: 2016

Er zijn veel verschillende speciaalbieren ontstaan. Sommige gekker dan de ander, maar dit is wel een heel speciaal bier.

Febo muur in het vliegtuig

Gepubliceerd op 1 april 2017, 14:26

Grap uit: 2017

Corendon Dutch Airlines start deze zomer met de verkoop van Febo snacks aan boord van haar vliegtuigen in samenwerking met Febo.