Gijzelingsgrap ging fout

Niet alle 1 aprilgrappen lopen goed af. Hoe goed, groots of origineel ze ook zijn. Deze man let voortaan wel op met zijn grappen.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 17:17
Grap uit: 2016

Een hoteluitbater uit het Belgische Gosselies (Charleroi) is op 1 april gearresteerd vanwege een 1 aprilgrap. De man had een vriend namelijk wijsgemaakt dat hij gegijzeld werd, zo meldt de lokale politie van Charleroi. De hoteluitbater belde zijn vriend 's nachts rond 1.45 uur op, om mee te delen dat twee gewapende mannen hem gegijzeld hielden. Maar de grap werkte net iets te goed: de vriend ging helemaal mee in het verhaal en belde meteen naar de politie. De lokale politie van Charleroi begaf zich daarop in groten getale naar het hotel, maar kon alleen maar vaststellen dat er helemaal geen gijzeling plaatsvond. 

Het lachen is de jolige hoteluitbater snel vergaan: hij werd opgepakt en meegenomen naar het politiekantoor. Hij werd uiteindelijk wel vrijgelaten.

Source


Meer 1 April grappen

Orka gespot op zandmotor

Gepubliceerd op 1 april 2016, 14:15

Grap uit: 2016

Op 1 april om 7:00 uur spotte een voorbijgaande strandjutter een orka in één van de watervlaktes op de zandmotor.

Chip je kind!

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:07

Grap uit: 2016

Mediamarkt komt met een nieuw product! De RFID S4 van Easy Chipper waardoor je je nooit meer hoeft af te vragen waar je kind zich bevindt.

Nieuwe service Belvilla: huur een huisdier

Gepubliceerd op 1 april 2017, 9:57

Grap uit: 2016

Vakantiehuizenexpert Belvilla komt met een nieuwe service. Vanaf 1 mei is het mogelijk om een huisdier te huren bij het boeken van een vakantiehuis in Nederland of België.