Gijzelingsgrap ging fout

Niet alle 1 aprilgrappen lopen goed af. Hoe goed, groots of origineel ze ook zijn. Deze man let voortaan wel op met zijn grappen.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 17:17
Grap uit: 2016

Een hoteluitbater uit het Belgische Gosselies (Charleroi) is op 1 april gearresteerd vanwege een 1 aprilgrap. De man had een vriend namelijk wijsgemaakt dat hij gegijzeld werd, zo meldt de lokale politie van Charleroi. De hoteluitbater belde zijn vriend 's nachts rond 1.45 uur op, om mee te delen dat twee gewapende mannen hem gegijzeld hielden. Maar de grap werkte net iets te goed: de vriend ging helemaal mee in het verhaal en belde meteen naar de politie. De lokale politie van Charleroi begaf zich daarop in groten getale naar het hotel, maar kon alleen maar vaststellen dat er helemaal geen gijzeling plaatsvond. 

Het lachen is de jolige hoteluitbater snel vergaan: hij werd opgepakt en meegenomen naar het politiekantoor. Hij werd uiteindelijk wel vrijgelaten.

Source


Meer 1 April grappen

Tompouce deodorant spray

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:41

Grap uit: 2016

De Hema introduceert een deodorant met tompouce geur. Zo ruik je altijd naar je favoriete gebakje.

Paul de Leeuw neemt grappenmakers te grazen

Gepubliceerd op 6 april 2016, 14:47

Grap uit: 2016

Elk jaar worden dierentuinen op 1 april platgebeld door grappenmakers die op zoek zijn naar meneer De Leeuw. Burgers' Zoo in Arnhem steekt daar een stokje voor door de enige echte meneer De Leeuw aan de telefoon te krijgen, namelijk Paul de Leeuw!

Internet zeehond

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:02

Grap uit: 2016

Vodafone UK komt met een opmerkelijk bericht over een zeehond met een internetverbinding. Dit moest uit opdracht van de Engelse overheid.