Febo muur in het vliegtuig

Corendon Dutch Airlines start deze zomer met de verkoop van Febo snacks aan boord van haar vliegtuigen in samenwerking met Febo.

Gepubliceerd op 1 april 2017, 14:19
Grap uit: 2017
1 april grap van: Corendon

 In samenwerking met Febo heeft de maatschappij een uniek concept ontwikkelt: de onboard selfservice automatiek. Passagiers ‘trekken’ in de achterste keuken van het vliegtuig zelf een heerlijke kroket of frikandel uit de muur.

Corendon Dutch Airlines biedt sinds enige jaren diverse snacks aan tijdens de vlucht. Momenteel is het broodje kroket één van de meest populaire snacks aan boord. “Die zijn ook bijna altijd uitverkocht, dus het was voor ons een logische stap om dit aanbod te vergroten met andere snacks, zoals de frikandel of de kaassoufflé. Dat doen we nu samen met Febo op een unieke manier”, aldus Corendon-oprichter Atilay Uslu.

Gasten van Corendon hoeven tijdens de vlucht niet meer te wachten op de stewardess en pakken gemakkelijk en snel hun favoriete snack uit de speciale automaat. Op vluchten buiten Europa is het zelfs mogelijk om met vreemde valuta te betalen.

Source


Meer 1 April grappen

Zwitsal geurverf

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:41

Grap uit: 2017

Kan je geen genoeg krijgen van de Zwitsal geur? GAMMA introduceert de Zwitsal geurverf! Perfect voor in de babykamer.

Nieuwe service Belvilla: huur een huisdier

Gepubliceerd op 1 april 2017, 9:57

Grap uit: 2016

Vakantiehuizenexpert Belvilla komt met een nieuwe service. Vanaf 1 mei is het mogelijk om een huisdier te huren bij het boeken van een vakantiehuis in Nederland of Belgiƫ.

GVB start proef met Pee-cams

Gepubliceerd op 1 april 2017, 14:53

Grap uit: 2017

GVB start een proef met Pee-cams om de overlast van wildplassers in de liften op de metrostations tegen te gaan.