Chip je kind!

Mediamarkt komt met een nieuw product! De RFID S4 van Easy Chipper waardoor je je nooit meer hoeft af te vragen waar je kind zich bevindt.

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:08
Grap uit: 2016

Door je kind van de Tag & Trace-microchip te voorzien is de locatie van je kind voortaan real-time tot op enkele meters nauwkeurig te bepalen. De locatie bekijk je via de bijbehorende app op je smartphone. Dit Easy Chipper-systeem maakt gebruik van nanotechnologie waardoor de chip uiterst klein is gebleven. De Tag & Trace-microchip laat zich zodoende vrijwel pijnloos onder de huid van je kind aanbrengen. Door de onderhuidse plaatsing is de chip onzichtbaar en voorkom je dat de chip ontdekt en door onbekenden verwijderd wordt. Met de RFID S4 kan je je kind weer met een gerust hart over straat laten gaan. Geleverd inclusief duidelijke handleiding en 3 voorgeladen Tag & Trace-microchips voor eenvoudige implantatie.

Source


Meer 1 April grappen

Gijzelingsgrap ging fout

Gepubliceerd op 1 april 2016, 17:18

Grap uit: 2016

Niet alle 1 aprilgrappen lopen goed af. Hoe goed, groots of origineel ze ook zijn. Deze man let voortaan wel op met zijn grappen.

Nieuwe service Belvilla: huur een huisdier

Gepubliceerd op 1 april 2017, 9:57

Grap uit: 2016

Vakantiehuizenexpert Belvilla komt met een nieuwe service. Vanaf 1 mei is het mogelijk om een huisdier te huren bij het boeken van een vakantiehuis in Nederland of Belgiƫ.

Skelet van een reuzenspitsmuis gevonden

Gepubliceerd op 1 april 2016, 12:57

Grap uit: 2016

Het Museon in Den Haag heeft een 200 miljoen jaar oud skelet van een reuzenspitsmuis opgenomen in de collectie.