Big Ben Skyscraper Tent

Ditverzinjeniet.nl kwam op 1-april met een aantal merkwaardige artikelen in de webshop. Je kon op deze dag onder meer een 12 meter hoge opblaasbare Big Ben tent bestellen, maar of deze ook echt geleverd zal worden..

Gepubliceerd op 18 april 2016, 12:01
Grap uit: 2016

Tent in de vorm van de Big Ben

Niks is zo vervelend als een tikkeltje teut, of zeg maar gewoon hartstikke lazarus, over een festivalterrein loopt, zoekend naar je tent. Hoe zag ‘ie er ook alweer uit en waarom heeft iedereen dezelfde kleur tent meegenomen?

Met de Big Ben Skyscraper tent heb je dit probleem nooit meer. Deze unieke tent heeft de vorm van de Big Ben en is maar liefst 12 meter hoog. Je ziet de tent dus altijd al vanuit de verte en weet precies waar je heen moet lopen.

Tent van 12 meter hoog

De Big Ben Skyscraper tent is een tent waar je zeker de aandacht mee trekt. Hij is heel eenvoudig op te zetten: eerst steek je de haringen in de grond, daarna schuif je de telescopische palen uit. Hierdoor staat je Big Ben tent stabiel en kan hij niet weg waaien. De tent komt in een praktische draagtas met wieltjes, zodat je de tent gemakkelijk mee kunt nemen. Aan de binnenkant is ruimte voor acht volwassenen.

Dit gaat natuurlijk over een 1-april grap, maar zou jij hier ingetrapt zijn?

Big Ben Tent

Source


Meer 1 April grappen

Nieuwe service Belvilla: huur een huisdier

Gepubliceerd op 1 april 2017, 9:57

Grap uit: 2016

Vakantiehuizenexpert Belvilla komt met een nieuwe service. Vanaf 1 mei is het mogelijk om een huisdier te huren bij het boeken van een vakantiehuis in Nederland of Belgiƫ.

Paul de Leeuw neemt grappenmakers te grazen

Gepubliceerd op 6 april 2016, 14:47

Grap uit: 2016

Elk jaar worden dierentuinen op 1 april platgebeld door grappenmakers die op zoek zijn naar meneer De Leeuw. Burgers' Zoo in Arnhem steekt daar een stokje voor door de enige echte meneer De Leeuw aan de telefoon te krijgen, namelijk Paul de Leeuw!

Ola Raketjes niet meer te koop

Gepubliceerd op 1 april 2016, 11:52

Grap uit: 2016

Een vroege gelikte grap van Ola heeft de schrik er goed ingebracht bij de Nederlanders. Helaas viel Ola al voor 1 april door de mand.