Big Ben Skyscraper Tent

Ditverzinjeniet.nl kwam op 1-april met een aantal merkwaardige artikelen in de webshop. Je kon op deze dag onder meer een 12 meter hoge opblaasbare Big Ben tent bestellen, maar of deze ook echt geleverd zal worden..

Gepubliceerd op 18 april 2016, 12:01
Grap uit: 2016

Tent in de vorm van de Big Ben

Niks is zo vervelend als een tikkeltje teut, of zeg maar gewoon hartstikke lazarus, over een festivalterrein loopt, zoekend naar je tent. Hoe zag ‘ie er ook alweer uit en waarom heeft iedereen dezelfde kleur tent meegenomen?

Met de Big Ben Skyscraper tent heb je dit probleem nooit meer. Deze unieke tent heeft de vorm van de Big Ben en is maar liefst 12 meter hoog. Je ziet de tent dus altijd al vanuit de verte en weet precies waar je heen moet lopen.

Tent van 12 meter hoog

De Big Ben Skyscraper tent is een tent waar je zeker de aandacht mee trekt. Hij is heel eenvoudig op te zetten: eerst steek je de haringen in de grond, daarna schuif je de telescopische palen uit. Hierdoor staat je Big Ben tent stabiel en kan hij niet weg waaien. De tent komt in een praktische draagtas met wieltjes, zodat je de tent gemakkelijk mee kunt nemen. Aan de binnenkant is ruimte voor acht volwassenen.

Dit gaat natuurlijk over een 1-april grap, maar zou jij hier ingetrapt zijn?

Big Ben Tent

Source


Meer 1 April grappen

Lexus LC: Baan Wisselaar

Gepubliceerd op 1 april 2017, 15:08

Grap uit: 2017

Dit is handig! De Lexus LC zorgt ervoor dat je voorganger automatisch van baan wisselt. Geniaal!!!

Bosch komt met stofzuigerkostuums

Gepubliceerd op 1 april 2017, 11:00

Grap uit: 2016

Bosch en Hoooked introduceren een flamingo, olifant en giraf-onesie voor de stofzuiger. De stofzuigerkostuums zijn gemaakt van Ribbon XL van Hoooked, een restmateriaal van textiel.

Backpackende e-onderzoeker

Gepubliceerd op 1 april 2016, 11:25

Grap uit: 2016

De NS heeft dit jaar een vacature online gezet waarin de vervoerder een 'backpackende e-onderzoeker' zocht.