Nep poep in een baby luier

Een super leuke 1 april grap om bij je partner uit te halen als jullie een baby hebben. Maak wat nep poep, doe het in een luier en eet het op. Met video!

categorieën: Partner

Met vieze dingen als poep en plas kun je iemand helemaal voor de gek houden. Dat kan altijd natuurlijk, maar helemaal op 1 april is het leuk om iemand in de maling te namen met deze poep grap. Net poep wel te verstaan natuurlijk, maar dat heeft je slachtoffer als het goed is niet door.

Je hebt nodig:
- Een luier
- Een kindje/baby
- Neppoep

Als de baby net een grote boodschap heeft gedaan zeg je tegen je partner dat je de luier gaat verschonen. Dat doe je op de normale manier, en de vieze luier gooi je weg. Daarna pak je een luier en doet er de nepdrol in. Of wat poepsmurrie :) Dan loop je met die vieze luier met neppoep naar je partner, en je proeft een heel klein beetje. "ach, smaakt best wel lekker eigenlijk". En dan neem je een grote hap :)

Je partner zal gek worden van deze grap. 1 APRIlL !!!Meer 1 April grappen

Huurverhoging

Deze grap is perfect om je medestudenten/huisgenoten voor de gek te houden. Je moet wel een keurige brief op kunnen stellen.

Tie-wrap om een deodorant bus

Een geniale grap die binnen een paar seconde enorm veel chaos kan veroorzaken. Leuk voor bij je vrienden.

Witte strepen

Wil jij graag de hele buurt voor de gek houden? Dan moet je zeker deze grap uithalen want hiermee heb je meteen de hele straat te pakken.