De baas terugbellen

Deze grap is perfect om uit te halen bij je vrienden maar je kan ook iemand van je gezin in de maling nemen met deze grap.

categorieën: All

Voor deze grap moet je wel geloofwaardig overkomen om hem te laten slagen. 

Je zegt tegen je moeder of vader dat hun werk heeft opgebeld en de baas had gevraagd waar diegene is, aangezien ze gewoon op werk hadden moeten verschijnen. Ze bellen naar hun werk, maar die weten natuurlijk van helemaal niks af. Wanneer ze hun baas aan de telefoon hebben roep je: 1 april!

Deze grap kan je ook bij je collega's uithalen wanneer de manager ervan af weet dat jullie met elkaar optrekken buiten het bedrijfsleven om. Je zegt dat de baas heeft gebeld om door te geven dat je collega/vriend eigenlijk op werk had moeten verschijnen en dat hij of zij even terug moet bellen. Dat wordt 100 procent lachen! Meer 1 April grappen

Nep poep in een baby luier

Een super leuke 1 april grap om bij je partner uit te halen als jullie een baby hebben. Maak wat nep poep, doe het in een luier en eet het op. Met video!

WC buiten gebruik

Wil jij je collega's op werk of je klasgenoten op school graag pranken? Dan heb je een grote kans van slagen met deze grap en het is nog simpel ook!

De gestolen auto

Voor deze grap heb je een rijbewijs nodig. Hiermee kan je perfect je ouders of je partner voor de gek houden, ze moeten wel over een auto beschikken.